Български | English

Как филтрите за вода на Blue Filters помагат за здрава кожа

Категории: Филтри за вода

Искате ли да знаете каква е тайната на страхотната кожа? Много е просто. Използвайте филтрирана вода, за да миете лицето си всеки ден. Без хлор в нея, ще забележите, че кожата ви се чувства и изглежда по-добре от всякога.

Пречистената вода помага за здрава кожа

За да ви убедим във факта, че пречистената вода помага за здрава кожа, ще ви разкажем историята на Джанет Бъгдън.

Тя е жена, която много добре познава кожата си! Джанет е направила интересен експеримент. В продължение на две седмици си е измивала лицето като е използвала само и единствено филтрирана вода, директно от чешмата.

Мислех, че реалността в това видео ще е друго и ще покажа цялото си естествено лице, защото в крайна сметка, това е всичко, което искаме в края на деня? Искаме да се чувстваме уверени в кожата си. Искаме да знаем, че ако носим грим, това е напълно нормално, но не е нужно. Така се чувства и кожата ми. Използвах филтъра за вода през последните две седмици, като миех лицето си сутрин и вечер. Понякога го правех много бързо, тъй като бързах и нямах време“, разказва Джанет за своите впечатления.

„Въпреки това кожата ми се чувства по-мека и мисля, че всъщност изглежда по-добре“, радостна е тя. И за доказателство, се снима без грим, за да се убедят всички, които ще видят нейния клип в това. Можете да се уверите и сами!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=ug58DWvp9GQ

„Аз не нося грим! Харесва ми, защото филтрираната вода е без хлор и си струва времето и инвестицията. Не мога да бъда по-щастлива и по-развълнувана!“, споделя Джанет.

Джанет също така коментира, че обича удобството да филтрира вода – тъй като можеш да я използваш директно от чешмата в баня.

Цялото семейство използва филтрирана вода за почистване на зъбите и му харесва, защото филтърът за вода премахва хлора. А освен това има по-добър вкус, но същевременно оставя флуорида за силни зъби.

Когато помолихме Джанет да обобщи мислите си за филтъра за вода, тя каза: „Като заета мама, с две малки момчета, е толкова лесно и е толкова хубаво да знам, че водата е толкова чиста. За мен това значи едно нещо по-малко, за което да се тревожа!“

Ние от Bluefilters ви препоръчваме нашите домашни филтри за вода и домашните системи за пречистване на вода.

Като например, NL5 – NewLine е 5-степенна молекулярна система за пречистване на вода, базирана на процеса обратна осмоза, с 3-степени на предфилтрация, молекулярна мембрана и следфилтър от активен въглен. С тази премиум система за пречистване на вода, монтирана под вашата мивка Вие и Вашето семейство ще имате качествена чиста вода и спокойствие. Системата използва налягането на водата във водопровода, за да обърне естественият физически процес наречен осмоза (т.нар. обратна осмоза).

Замърсители като бактерии, вируси, паразити, тежки метали, неорганични химически вещества, пестициди и алгае са в капан в мембраната, докато чистата питейна вода се събира в резервоар за съхранение и е постоянно на разположение. Това Ви осигурява непрекъснат достъп до искрящо чиста и вкусна вода.

Предфилтрацията при NL5 – NewLine е базирана на патентованите NewLine филтри. В сравнение със стандартните филтри NewLine притежават значително повишен капацитет на филтрация. В допълнение, тяхната иновативна конструкция позволява лесната смяна на филтрите без необходимост от допълнителни инструменти. NewLine технологията на молекулярна филтрация пречиства водата от примеси с размер до 0,0001 микрометра и премахва замърсители като тежки метали, радиоактивни и канцерогенни елементи.

Оставете коментар

Моля, бъдете учтиви. Благодарим Ви предварително.
Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Фабриката на Bluefilters

Домашна система NL8

Система за пречистване на вода - мотаж под мивка.

Етикети

PVC тръби Софийска Вода Филтри за вода - цени активен въглен активен въглен за пречистване на вода биофилтър вода диспенсъри за вода домашен филтър за вода жива и мъртва вода замърсена вода замърсяване замърсяване на водата замърсяване на водите замърсяване на подземните води кана за филтриране на вода кани за вода обратна осмоза олово омекотител за вода омекотяване на вода омекотяване на водата питейна вода почистване на котлен камък пречистване на вода пречистване на водата пречистване на водите пречистване на отпадни води пречистване на отпадъчни води пречистване на питейна вода причини система за пречистване на вода системи за пречистване на вода системи за пречистване на питейна системи за пречистване на питейна вода твърда вода филтри за вода филтри за питейна вода филтри за пречистване на вода филтрирана вода филтър за вода филтър за питейна вода филтър за пречистване на вода филтър с активен въглен за вода чешмяна вода
Bluefilters България
ул. Георги Минчев 26 София, България 1505
Phone: +359879101043