Български | English

Как Blue Filters подобрява начина на живот в семейството?

Категории: Филтри за вода

Хората използват системи за филтриране на вода по различни причини и има десетки ползи от филтрирането на водата. Например, хората използват филтри за вода за премахване на хлор и бактериални замърсители, за да осигурят по-добър вкус и по-добра миризма на питейна вода. Те ги използват и за отстраняване на олово от питейна вода, непосредствено преди да пият, като се елиминира възможността вредното вещество да влезе в телата ни.

Друго предимство на системите за филтриране на вода на Blue Filters е, че те ви осигуряват чиста вода, без да натрупват огромна сметка от пластмасови бутилки за вода (екологично казано, това е много по-добър вариант).

Защо е важно цялото семейство да води здравословен начин на живот

Когато става въпрос за водата, която пиете, сигурни ли сте, че пиете чиста питейна вода? Можете ли да сте сигурни, че водата, която тече по чешмите ви, е такава? Време е да започнете да мислите за това как трябва да филтрирате водата, независимо дали пиете вода у дома, навън или на друго място.

Безопасността на вашето семейство не е само ваша отговорност. Тя трябва да бъде един от най-големите ви приоритети в живота. Според проучванията всяка заразена питейна вода разболява всяка година 1,1 милиона души. Искате да сте сигурни, че членовете на вашето семейство са защитени от различни рискове за здравето? Опасностите могат да идват от различни източници, така че трябва да бъдете бдителни през цялото време.

Всички въпроси от интервюто

  1. Кои са членовете на семейството Ви?

Моето семейство се състои от шест човека. Това са моят съпруг, аз, двете ми деца – близнаците Ева и Марти, и моите родители.

2. Всички в семейството ли осъзнават вредата от замърсената питейна вода?

За нас е много важно да живеем здравословно и да приемаме чиста питейна вода. А водата от чешмата невинаги е чиста и годна за пиене. Може да изглежда чисто на външен вид, но тя се движи по тръбопроводите, преди да стигне до дома ви. Притеснявам се, че може да съдържа много замърсители по пътя, докато стигне до нас. Може да съдържа бактерии, хлор, флуорни съединения, олово, живак, пестициди и отпадъчни частици. Консумацията на замърсена вода може да доведе до сериозни здравни проблеми.

3. Откога ползвате филтър за пречистване на вода Blue Filter?

Закупихме си филтър за пречистване на вода Blue Filter преди 2 години. Оттогава сме спестили много средства, тъй като вече не купуваме бутилирана вода, както преди. Със съпруга ми изчислихме, че спестихме три пъти колкото филтъра за вода за една година.

4. Какъв тип филтър използвате в дома?

Нашето семейство използва филтриращата система Big Blue 20″. Специалистите ни обясниха, че тя е най-подходяща за нашите нужди, тъй като е предназначена за пречистване на питейна вода и вода за битови нужди за цялата къща. Благодарение на конфигурацията от филтри с подходящ дебит, системата подобрява качеството на водата в целия дом, предпазва водопроводната инсталация, а също така и уредите в кухнята и банята (пералня, съдомиялна машина, бойлер) срещу износване и възможни повреди. Подходяща е за къща, вила, ресторант, заведение, производствен цех и много други. Използва се за цялостно пречистване и подобряване качеството на питейната вода в жилището.

  1. 5. Как се подобри начина на живот в семейството?

Откакто използваме филтър за вода на Blue Filter, ние пием чиста и безопасна вода. Семейството ни пие всеки ден здравословна вода, а и харчим по-малко за лекарства, предписани за болести, предавани по вода. Елиминирането на един от начините на заболяване ни помогна да не се разболяваме, както преди. Вече водим доста по-продуктивен живот. Децата ни могат да ходят на училище, а ние със съпруга ми – на работа, без да се налага да пропускаме планираните семейни ваканции поради болест, свързана с водата. Забравихме за стомашно-чревни проблеми. Наслаждаваме се на храната с чиста чаша вода – а това е от съществено значение за нас, тъй като по този начин можем да усвояваме правилно храната и боледуваме по-рядко.

6. Какви други мерки вземате за здравословния начин на живот на семейството?

Когато пътуваме за ваканция или просто отиваме на пикник, винаги носим с нас филтрирана вода. Защото здравословният начин на живот на семейството ми е най-важен. Стремим се да пием повече хора, като учим децата ни да го правят редовно.

Оставете коментар

Моля, бъдете учтиви. Благодарим Ви предварително.
Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Фабриката на Bluefilters

Домашна система NL8

Система за пречистване на вода - мотаж под мивка.

Етикети

Софийска Вода Филтри за вода - цени активен въглен вода вредни химикали диспенсъри за вода домашен филтър за вода замърсена вода замърсяване замърсяване на водата замърсяване на водите замърсяване на подземните води източници на замърсяване кана за филтриране на вода монтаж монтиране обратна осмоза олово омекотяване на вода питейна вода пречистване на вода пречистване на водата пречистване на водите пречистване на отпадни води пречистване на отпадъчни води пречистване на питейна вода причини симптоми система за пречистване на вода системи за пречистване на вода системи за пречистване на питейна системи за пречистване на питейна вода твърда вода техници употреби филтри за вода филтри за питейна вода филтри за пречистване на вода филтрирана вода филтър за вода филтър за питейна вода филтър за пречистване на вода филтър с активен въглен за вода химикали чешмяна вода
Bluefilters България
ул. Георги Минчев 26 София, България 1505
Phone: +359879101043