Български | English

Техниците на Blue Filters монтират филтри за вода

Категории: Филтри за вода

Филтърът за вода е идеален избор, ако искате да имате достъп до чиста питейна вода всеки ден. Но ако се притеснявате, че няма да се справите с монтажа – няма нужда! Техниците на Blue Filters монтират филтрите за вода, а вие не е необходимо да правите нищо. Можете да се консултирайте с нашите специалисти, преди да поръчате, на тел. 0879 10 10 43 или да заявете безплатен оглед (за градовете София, Пловдив и областта).

Огледът се извършва от нашите търговци или техници в зависимост от естеството му, сложността на монтажа или затруднения при определянето на необходимата система за пречистване на вода. Огледът е напълно безплатен и се извършва в удобно за Вас време. Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на система за пречистване на водата. Ще Ви посъветват за подходяща конфигурация от филтри за вода според Вашите нужди. Ако имате дори най-малки съмнения относно самият монтаж заявете безплатен оглед, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Ние от Blue Filters се заемаме с монтирането на Вашия филтър за вода

Bluefilters са едно прекрасно решение и се радвам, че направих този по-екологичен избор.  С трите си опции за студена, гореща и вода със стайна температура, диспенсърите отговарят на всички наши изисквания. Услугата, която получих и продължавам да получавам по монтирането и поддръжката на машините е много бърза, качествена и надеждна и отговори напълно на очакванията и нуждите на моето семейство. (Отзив от наш бизнес клиент)

Клиентите на Bluefilters не е необходимо да правят нищо – ние се заемаме с монтирането на филтъра за вода, който сте избрали. На място ще ви посетят нашите техници, могат да направят безплатния оглед, за да огледат и преценят най-добре къде е подходящо да бъде поставен, какъв тип да си изберете и да отговорят на вашите въпроси.

Кратко интервю с наш клиент

 

  1. Откога ползвате филтър за пречистване на вода Blue Filter?

Много съм доволна от системата, ползвам я вече около 2 години. В началото, когато я сложихме, не усещах разлика във вкуса на водата, но към днешна дата разликата е осезаема и предпочитана от нас. Сменяме редовно филтрите, както е указано на етикета и винаги знам, че разполагам с отлична вода за пиене и готвене.

2. Какъв тип филтър използвате?

Искам да споделя, че съм изключително доволна от домашната пет степенна система за пречистване на вода, от както я имам просто спрях да пия и готвя с чешмяната вода. Препоръчвам я горещо на всеки, който иска да пие чиста вода.

3. Как се справихте с монтирането на системата за филтриране на вода? (техниците на Blue Filters са помогнали)

Очарована съм от техниците. Те дойдоха, точно когато се уговорихме и монтираха системата за филтриране на вода. Аз съм жена и не разбирам от тези неща, а мъжът ми беше на работа, но това по никакъв начин не възпрепятства монтажа. Бързо и качествено техниците се справиха, като ми спестиха много време и ядове.

4. Имахте ли затруднения с използването на филтъра за вода в началото?

След като поставихме системата за филтриране на вода, не беше необходимо да правим нищо повече от това просто да си сипваме чиста вода. Аз много обичам чай – сега той е с много по-добре изразен аромат и вкусово качество.

5. Как се подобри ежедневния ви живот след закупуването на филтър за вода?

Изключително добра инвестиция за мен, с оглед на това, че спрях да нося тежките бутилки с минерална вода ежеседмично. Вече пием чиста вода и не страдаме от стомашно-чревни проблеми. А и най-вече – спестихме доста средства.

Оставете коментар

Моля, бъдете учтиви. Благодарим Ви предварително.
Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Фабриката на Bluefilters

Домашна система NL8

Система за пречистване на вода - мотаж под мивка.

Етикети

Софийска Вода Филтри за вода - цени активен въглен вода вредни химикали диспенсъри за вода домашен филтър за вода замърсена вода замърсяване замърсяване на водата замърсяване на водите замърсяване на подземните води източници на замърсяване кана за филтриране на вода монтаж монтиране обратна осмоза олово омекотяване на вода питейна вода пречистване на вода пречистване на водата пречистване на водите пречистване на отпадни води пречистване на отпадъчни води пречистване на питейна вода причини симптоми система за пречистване на вода системи за пречистване на вода системи за пречистване на питейна системи за пречистване на питейна вода твърда вода техници употреби филтри за вода филтри за питейна вода филтри за пречистване на вода филтрирана вода филтър за вода филтър за питейна вода филтър за пречистване на вода филтър с активен въглен за вода химикали чешмяна вода
Bluefilters България
ул. Георги Минчев 26 София, България 1505
Phone: +359879101043